Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων(14)
ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε, χωρίς χρέωση.
Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον:
1.Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν από την δοκιμή του.
2.Τα καρτελάκια της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή έχουν υποστεί φθορά.
3.Στις περιπτώσεις των υποδημάτων η συσκευασία (κουτί) πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση όπως παραδόθηκε.
4.Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως κουτί και απόδειξη αγοράς(αποστέλλονται μαζί με το προϊόν).
5.Εαν το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.
6.Τα επιστρεφόμενα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS Courier, με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.
7.Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων που θα επιλέξετε μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 3,5 ανεξάρτητα από την διαφορά που θα προκύψει από τις αλλαγές.
8.Εαν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων συμπληρώνετε στο δελτίο επιστροφής, που εμπεριέχεται σε κάθε δέμα, τα παρακάτω : 1. Τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN) 2. Την τράπεζα 3.Το όνομα του δικαιούχου. Το ποσό επιστέφεται στον λογαριασμό σας εντός δεκαπέντε(15) ημερολογιακών ημέρων από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω σε εμάς. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 3,5€ τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό ποσό επιστροφής.
9.Τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
10.Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2341022844 ή στείλτε μας e-mail στο info@lapetitearmoire.gr . Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από εμάς.

Σας ενημερώνουμε ότι το La Petite Armoire δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μια παραγγελίας (πλήρως ή μερικώς)
που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@lapetitearmoire.gr .
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο 2341022844, Δευτέρα έως Παρασκευή σε ωράριο καταστημάτων.

πληκτρολόγησε και πάτησε το enter

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.