Συχνές Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • μέσω τηλεφώνου στο 2341022844 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00)
  • μέσω e-mail στο petitearmoiregr@gmai.com

Στις αποστολές εντός Ελλάδος κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πραγματοποίηση της. Επίσης θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα από την ACS με τις λεπτομέρειες παράδοσης του δέματός σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε συμπληρώνοντας το ειδικό «έντυπο επιστροφής».

To Lapetitearmoire.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν ή κοινοποιήθηκαν μετά από την προθεσμία επιστροφής ή επιστροφές ειδών που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν απεστάλησαν από τις εγκαταστάσεις μας (το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του) ή επιστροφές προϊόντων χωρίς τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής προϊόντων.

Ναι εκτός συγκεκριμένων προσφορών που γίνονται ανά περιόδους αποκλειστικά για ηλεκτρονικές αγορές.

Αναλαμβάνουμε 100% την ευθύνη μας για όλα τα προϊόντα που έχουμε στείλει. Αν το προϊόν που λάβατε θεωρείτε ότι έχει κάποιο ελάττωμα τότε επικοινωνήστε κατευθείαν μαζί μας στο τηλέφωνο 2341022844 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση petitearmoiregr@gmail.com  .

πληκτρολόγησε και πάτησε το enter

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.